Vragen? Bel 033 245 30 54 of mail wijnand@wijnandvanessen.nl

Woonhuis verzekeringen

Een huis is meer dan alleen vier muren. Het is uw eigen plek, de inrichting is met aandacht uitgekozen. U zorgt ervoor dat die goede basis niet zomaar kan verdwijnen, u speelt op zeker. Wijnand van Essen kan u adviseren diverse mogelijkheden van verzekeren van uw huis en alles wat daarmee te maken heeft. Denk u daarbij aan uw inboedel, opstal,glas,kostbaarheden, huiselektronica en wellicht ook een instrumentenverzekering.

Als u kiest voor meerdere verzekeringen in één pakket kan de korting oplopen tot wel 10%. Uniek hierbij is dat Wijnand van Essen advies en verzekeringen hierin polissen van verschillende verzekeraars kan onderbrengen, Handig toch?

Opstalverzekering

Opstal is een technische term voor een huis. De opstalverzekering dekt dus schade die aan je woonhuis ontstaat. Met een opstalverzekering ben je verzekerd voor de financiële gevolgen van schade aan je woonhuis. Wanneer je voor jouw koophuis een hypotheek afsluit, ben je vaak verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Een opstalverzekering wordt vaak op basis van de herbouwwaarde van jouw huis afgesloten.

Inboedelverzekering

De spullen in uw huis kunnen op veel manieren beschadigen. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak groot. Met een inboedelverzekering bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van deze schade. Voor schade aan het huis zelf sluit u een opstalverzekering af.