Vragen? Bel 033 245 30 54 of mail wijnand@wijnandvanessen.nl

Schade verzekeringen

Uw eigen vervoersmiddel geeft u de mogelijkheid om grenzen te verleggen. Letterlijk en figuurlijk. U kunt ermee naar uw werk rijden en u kunt er ook mee op vakantie gaan. In onze drukke samenleving gaan met die vrijheid echter ook risico's gepaard. Daarom speelt u op zeker.

Schadeverzekeringen zijn uiteraard niet alleen gerelateerd aan het verkeer zoals uw auto en fiets maar ook aan uw boot, motorfiets, uw woonhuis en zelfs uw eigen lichaam. Om er zeker van te zijn dat u goed bent beschermt tegen de financiële risico’s die schade met zich meebrengt, kom ik graag bij u langs om een passende oplossing te maken voor uw persoonlijke situatie en wensen.

Als u kiest voor meerdere verzekeringen in één pakket kan de korting oplopen tot wel 12%. Uniek hierbij is dat Wijnand van Essen advies en verzekeringen hierin polissen van verschillende verzekeraars kan onderbrengen.

Bootverzekering

Heerlijk ontspannen op het water. Dat is voor iedereen anders. Of u nu houdt van vaartochten met uw sloep op de Friese binnenwateren, of juist actief bezig wilt zijn op het op het IJsselmeer of de Noordzee met de wind in de zeilen. Daarom is het goed om te kijken welke verzekering het best bij uw type boot en uw vaarwensen past. Als fanatiek watersporter is Wijnand van Essen de specialist op het gebied van het verzekeren van pleziervaartuigen.

Autoverzekering

Zoekt u een verzekering voor uw auto dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de goedkoopste oplossing.Daarbij is het van belang om u in de gaten te houden of het gaat om de verzekering van een nieuwe auto of een wat oudere auto. Verzekeren we de tweede auto net zo goed als de eerste of kiezen we enkel voor een WA-verzekering. En wat doen we met uw speciale oldtimer, de klassieke auto waar u zo veel tijd en liefde in heeft zitten? Al deze overwegingen nemen we mee in het advies voor een autoverzekering.

Motorverzekering

Uw motor is een kostbaar verzit, dat moet je goed verzekeren. Dat is niet alleen verplicht maar ook erg verstandig. Kiest u hier voor een goedkope motorverzekering, want wilt ook niet te veel betalen voor uw motorverzekering, of kiest u voor een wat uitgebreidere. Als u wilt dat, ongeacht wie er schuldig is, de schade aan uw motor wordt betaald is het belangrijk om motorverzekeringen te vergelijken. Wijnand van Essen zoek samen met u naar optimale zekerheid met veel keuzevrijheid bij het samenstellen van uw polis. U kunt deze zelfs afstemmen op uw rijgedrag en zo extra profiteren van een zeer voordelige premie.

Fietsverzekering

Wist u dat er nog steeds zo’n 500.000 fietsen in Nederland worden gestolen per jaar? Dan blijk maar weer dat een goede fietsverzekering geen overbodige luxe is. Een fietsverzekering beschermt uw fiets niet alleen tegen de gevolgen van diefstal maar tegen schade. Denk daarbij aan een ongeluk en zelfs vandalisme.
De fietsverzekering van is er voor alle soorten fietsen. Mountainbikes, racefietsen, elektrische fietsen. Maar natuurlijk ook kinderfietsen. Wijnand van Essen zoekt met u naar de beste fietsverzekering voor uw situatie.

Caravanverzekering

Met een caravan bent u zo vrij als een vogel. U kunt gaan en staan waar u maar wilt. U gaat extra prettig op vakantie als u weet dat uw caravan goed is verzekerd. Uiteraard geldt dat ook voor uw camper, vouwwagen en tent. Helaas is uw reisverzekering vaak niet genoeg. Waar moet je aan denken wij het verzekeren van de caravan? Wil je de eerste 5 of 10 jaar verzekerd zijn voor de nieuwwaarde (nieuwwaardedekking)of juist voor een verzekering die je beschermt tegen de gevolgen van storm- of hagelbui.

Bromfietsverzekering – Scooter verzekering

Wil je de weg op met een bromfiets of scooter dan geldt daarvoor een verplichte verzekering. Met als bij de autoverzekering of motorverzekering is het verplicht voor iedereen die op een bromfiets rijdt zich te verzekeren tegen schade die u bij anderen veroorzaakt - de wettelijke aansprakelijkheid oftewel WA. Wijnand van Essen zoekt voor u de meest voordelige en goedkoopste bromfietsverzekering. Maar bij diefstal of schade heeft u aan een WA-verzekering niet voldoende, daarvoor moet u gaan nadenken over aanvullende verzekeringen en dekkingen.